ZONNEPANELEN INSTALLEREN

Wij installeren zonnesystemen op basis van uw eigen gebruik. We installeren een omvormer en plaatsen de zonnepanalen op het dak. Zo produceert u uw eigen stroom via het gratis zonlicht.

De energiebelasting stijgt ieder jaar, aftrek voor bedrijven, een hoger rendement dan een spaarrekening, je hebt er geen omkijken naar en je bent ook nog eens duurzaam bezig. Heb jij nog geen zonnepanelen?

Wij werken alleen maar met A-merken. Voor de zonnepanelen zijn dit Solar Edge & Omnik. Zo garanderen wij naast kwaliteit installatiewerk ook een hoge kwaliteit product. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zonnepanelen.

De prijzen voor stroom zijn aan verandering onderhevig. Het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) houdt de energieprijzen ieder jaar bij. Tussen 1996 en 2010 is de prijs van elektriciteit behoorlijk gestegen van index 100 naar 267.

Daarnaast wordt ieder jaar de energiebelasting op stroom verhoogd. In 2015 is de energiebelasting boven de 10.000 kWh per jaar zelfs met 8,8% verhoogd. Bovendien is per 2013 een nieuwe belasting op stroom ingevoerd: de Opslag Duurzame Energie (ODE). Door te kiezen voor zonnepanelen produceert u zelf stroom en betaalt u geen energiebelasting en ODE meer.

Zonnepanelen hebben bijna geen onderhoud nodig, ze maken geen geluid, stinken niet en zijn makkelijk te plaatsen op ieder dak. De schone en duurzame energiebron heeft geen nadelen die andere duurzame bronnen als waterkracht of biosmassa wel hebben. U produceert uw eigen stroom met het zonlicht dat op uw dak schijnt.

Onze energiebehoefte wordt grotendeels gedekt door olie, gas en kolen. De fossiele brandstofwinning en het transport ervan zijn de bron van veel menselijk leed, oorlogen en vervuiling. Al jaren wordt er gespeculeerd over het moment dat fossiele brandstofwinning niet meer mogelijk is. Met zonnepanelen kiest u voor een milieuvriendelijk alternatief.

Zonnepanelen iets voor mij?

Osinga Installatie uit Franeker heeft veel ervaring in het aanleggen van zonnesystemen. Het vakkundig installeren van topkwaliteit zonnepanelen kan ook bij u gerealiseerd worden. Heeft u behoefte aan vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op.