INBRAAK BEVEILIGING INSTALLEREN

Een bedraad of draadloos (hybride) alarmsysteem, met of zonder videoverificatie. Er zijn een hoop mogelijkheden wat alarmsystemen betreft. Wij voorzien u van alle gemakken en een alarmsysteem op maat.

Net zo belangrijk als het alarmsysteem zijn de detectoren. Rookmelders, deur- en raamsensoren, glasbreukmelders en bewegingssensoren. Wij helpen u met de beveiliging van uw huis of bedrijfspand.

Naast kwalitatieve montage is een topkwaliteit product net zo belangrijk. Wij werken daarom alleen maar met A-merken. Voor alarmsystemen kiezen wij voor RISCO.

Door een alarmsysteem gaat dat de kans op een inbraak significant omlaag. Dit kan bij diefstal en vernieling een hoop geld en gedoe schelen. Niet alleen kan dit financieel een klapt voor je zijn, maar kunnen er ook dierbare spullen met emotionele waarde gestolen of vernield worden.

Een alarmsysteem kan je maandelijks geld opleveren. Bij sommige verzekeraars gaan de kosten van de inboedelverzekering namelijk behoorlijk omlaag. Dit levert soms wel een besparing van 20% op. Vraag naar de voorwaarden hiervoor bij je eigen verzekeraar.

Een inbraak heeft niet alleen financiële of materiële gevolgen, maar kan psychologisch veel met iemand doen en wordt vaak een emotioneel zware ervaring. Voorkomen is beter dan genezen, met een alarmsysteem beveiligt u uw huis en verkleint u de kans op een inbraak.

Welk alarmsysteem is iets voor mij?

Osinga Installatie uit Franeker heeft veel ervaring in het plaatsen van alarmsystemen. Het vakkundig installeren van topkwaliteit alarmsystemen kan ook bij u gerealiseerd worden. Heeft u behoefte aan vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op.