CAMERABEVEILIGING INSTALLEREN

Via uw smartphone of tablet de camera’s rond uw huis of bedrijfspand controleren? Dat kan met de camerasystemen die wij installeren. Full HD, nachtlicht en infrarood. Wij helpen u met uw veiligheid.

Preventief en ter identificatie. Een camerasysteem rond uw huis of bedrijfspand zorgt ervoor dat u met een gerust hart op vakantie kan. Met de A-merk camerasystemen van HIKVISION die wij installeren registreert u alles wat er gebeurt.

De meest effectieve manier om daders van vernielingen of diefstal te achterhalen zijn camerabeelden. Een alarmsysteem is prima, maar zonder een camerasysteem niet compleet.

Bewakingscamera’s werken preventief. Ziet een potentiële overtreder dat een camera alles filmt wat hij of zij doet? Dan is de kans groot dat ze afzien van bijvoorbeeld een diefstal of vernieling.

Soms ziet een dader het camerasysteem niet of laat hij zich hier niet door tegenhouden. Voor de politie is het een stuk eenvoudiger om iemand aan te houden wanneer u een camerasysteem hebt hangen. De kans om de dader te identificeren wordt hiermee enorm vergroot.

Bewakingscamera’s verzamelen bewijsmateriaal. Een winkeldiefstal, een inbraak of een overval: de beelden geven u een onweerlegbaar bewijs. Camerabeelden hielpen al heel wat overtreders veroordelen.

Een camerasysteem iets voor mij?

Osinga Installatie uit Franeker heeft veel ervaring in het plaatsen van camerasystemen. Het vakkundig installeren van topkwaliteit camerasystemen kan ook bij u gerealiseerd worden. Heeft u behoefte aan vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met ons op.